Duke u ngarkuar ...
Sign up
Bëhuni pjesë e klubit tonë
Ju lutemi shkruani një email të vlefshëm
Ju lutemi zgjidhni një shtet të vlefshëm.
Ju duhet të pajtoheni para se ta dorëzoni aplikacionin për regjistrim.
Procesi

Si punon?

  • 1
    Regjistrohuni këtu ose shkarkoni aplikacionin
  • 2
    Plotësoni pyetësorë, mblidhni pikë dhe fitoni shpërblime.
  • 3
    Ftoni miqtë tuaj dhe fitoni edhe më shumë pikë
Pse të bëhem pjesë?

Bëhuni pjesë e komuntetit tonë

Çka është paneli?

Paneli Opinia.Club është një grup njerëzish që duan të marrin pjesë në pyetësorë online dhe në të cilët kanë mundësi ta shprehin mendimin e tyre për tema të ndryshme.

Për çfarë janë pyetjet?

Do të keni mundësinë ta shprehni mendimin tuaj për çështje publike, produkte të reja dhe ekzistuese në treg, për reklama të ndryshme, paketa celulare e shumë të tjera.

Si mund të mbledh pikë?

Pikët mblidhen duke plotësuar pyetësorë - pra sa më shumë pyetësorë të plotësoni, aq më shumë pikë mblidhni. Ju mund të grumbulloni pikë shtesë duke ftuar miqtë tuaj.

Shkarkoni aplikacionin Opinia.Club

Ejani te një përvojë me pyetësorë që është më efikase, fleksibile dhe shpërblyese.

Aplikacioni Opinia.Club është krijuar për t'ua ofruar përvojën më të mirë në plotësimin e pyetësorëve. E gjëja më e mirë - ju mund të plotësoni pyetësorë kurdo dhe kudo!

Shpërblimet

Dëshmitë

Anëtarëve tonë iu pëlqen

“ Më pëlqen mundësia për të plotësuar pyetësorë kurdo që dua.”

anëtar i panelit

“ Jam në gjendje ta ndaj opinionin tim publik dhe të fitoj para gjithashtu.”

anëtar i panelit

“ Është bukur kur arrin të fitosh diçka shtesë pa u ndjerë se po punon.”

anëtar i panelit

“ Jam gjithmonë i kënaqur kur publikohet një pyetësor i ri dhe mund të mbledh pikë të reja.”

anëtar i panelit

“ Ndjej se mendimi im respektohet përmes pyetësorëve, pra keni besimin tim.”

anëtar i panelit

“ Më pëlqen të marr pjesë në pyetësorë, është disi argëtuese për mua.”

anëtar i panelit
Ne jemi VALICON

Valicon monitoron opinionin publik që nga viti 1996.

Aktiviteti kryesor i kompanisë është hulumtimi social dhe konsulenca e marketingut bazuar në hulumtimin e marketingut. Ekspertiza e punonjësve tanë mbulon disiplina të tilla si menaxhimi i markave, këshillimi i menaxhimit, inovacioni, media, parashikimi i trendeve dhe strategjitë online.

Merrni informacionin e profilit tuaj personal

Ju lutemi shkruani një email të vlefshëm

Në emailin që e keni pranuar do të mund të shihni: - numrin e pikëve - vegëzën për pikët e fituara - vegëzën për t'i ftuar miqtë - vegëzën me udhëzimet për çregjistrim nga paneli Opinia.Club.

Ne nuk do t'i ndajmë asnjëherë detajet tuaja. Shikoni Politikën tonë të Privatësisë për më shumë informacion.

Na kontaktoni

Përdorni formularin e kontaktit nëse keni pyetje në lidhje me panelin tonë. Ekipi ynë do të jetë i lumtur t'ju ndihmojë:

Ju lutem shkruani emrin tuaj
Ju lutemi shkruani një email të vlefshëm
Ju lutem shkruani emrin tuaj
Ju lutem shkruani mesazhin në fushën përkatëse

Do të ju kthejmë përgjigje brenda 1-2 ditë pune

Zyra rajonale

Kosovë

Prishtinë
St. Xhevdet Doda

Numri i telefonit: +383 (0) 49 327 729
Email adresa: [email protected]

Krijoni lidhje të vërteta midis brendeve dhe konsumatorëve.